Cash Special .22 & kaliber .25

Cash Special cal .22 Pris: 9800,00

Caliber .22 slagtepistoler. Boltpistoler med pistolfacon. Fungerer som en pistol. Er enkel at vedligeholde. Lyddæmpet og velafbalanceret.

Cash Special er et moderne slagtevåben, skabt efter ønske fra brugere af den kendte Cash X. I pistolen er den rullende slagblok og slaghanefunktionen med den direkte aftrækkermekanisme ført direkte videre, så de samme reservedele kan bruges.

Cash Special:

Slagtepistolen er så alsidig, at den slagter med maksimal effekt fra de mindste lam til de største tyre. Man kan vælge mellem tre patronstyrker, alt efter hvad type dyr der skal slagtes. (pink, lilla, og grøn)

Den fantastiske slagkraft i Cash Special skyldes bl.a. små forbedringer i den gammelkendte Cash X konstruktion. Bolten har nu en hastighed på 90 m/sek, - og det er den hastighed hvormed bolten rammer (og returneres) i dyrets hjerne, der giver en boltpistol effekt.

Anvendes den kraftigste kaliber .22 patron (grøn) med 3,0 Grain, findes der ingen hurtigere traditionel slagtepistol på markedet. Boltens tilbagetrækning sker direkte og øjeblikkeligt, og det er meget sjældent nødvendigt at bruge rygmarvsstøder.

Grundkonstruktionen har været anvendt gennem de sidste 50 år. Men her introduceres den i en forbedret og mere sikker udformning - bl.a. har pistolen E.E.C. godkendt lyddæmpning og sikkerhedshåndtag.

Cash Special - en kvalitetspistol til enhver slagtning!

Cash Special HD cal. 25

Ny version af den velkendte Cash Special bare i cal. 25

Endnu mere slagkraft end man er vant til i cal. 22 modellen.

Udover nogle få ting benytter de næsten samme sliddele.

Pris: 10800,00

(pistolen er en skaffevare)