Cash Magnum .22

Cash Magnum model Euro er udstyret med aftrækker og en effektiv patronudtrækker bygget ind i kammerblokken. Selv med den ekstra kraftige ammunition, der anbefales til denne slagtepistol, skyder den uden noget rekyl.

På grund af den enorme kraft i pistolen, bør den kun bruges til større dyr, d.v.s. voksne kreaturer, heste, søer og orner.

Kunder, der har brug for en slagtepistol til almindelig blandet slagtning, anbefales at anvende Cash Special, der med andre patroner, kan anvendes til både større og mindre dyr.

Vedligeholdelsen er begrænset til almindelig rengøring og lejlighedsvis udskiftning af reaktionsringe på bolten.

Den meget høje kvalitet i konstruktion og materialevalg i denne pistol, placerer den i en klasse langt over tidligere kendte.

Den umiddelbare accept af Cash Magnum Model 9000 Euro på det amerikanske markeds største slagtehuse, er det bedste bevis på, at det er den mest effektive slagtepistol, der findes.

Model 9000 Euro imødekommer alle krav til slagstyrke og tid. Hastigheden på bolten når over 115 m/sek. og med denne hastighed, er det effektive skudområde på dyrets hoved meget større, end med hvilket som helst andet kendt slagtevåben.

Cash Magnum Model 9000 Euro er resultatet af mange års udvikling og afprøvning i slagtehuse i USA, hvor raten i slagterierne ofte er 200 til 300 kreaturer i timen eller mere. Der er ikke tid til et ekstra skud eller rygmarvsstikning. For at kunne leve op til disse krav, må pistolen være noget helt specielt.

Cash Magnum model 9000 Euro.

Pris: 9500,00

Boltpistol med aftrækker. (Kaliber .22 max. 4,0 Grain)

Enkel konstruktion. Pålidelig og hurtig.

Meget kraftig effekt. Minimal vedligeholdelse.