Cash Cowpuncher .22 & kaliber .25

Cash Cowpuncher .22 9200,00

Cash Cowpuncher .25 9500,00

Cash Cowpuncher model 8000.Kaliber .22 og 25 max 3,0 Grain og 4,0 grain kreaturpistol. Enkel konstruktion. Maksimal Effekt. Minimal vedligeholdelse.

Cowpuncher Model 8000 er introduceret for at imødegå kravet fra kreaturslagterier verden over om en pistol, der kan efterlade dyret "så dødt som overhovedet muligt".

Cowpuncher har kontaktaffyring, og er konstrueret til en meget kraftig ammunition, der giver den størst mulige bolthastighed - og det er den hastighed hvormed bolten rammer dyrets hjerne og returneringen, der giver effekten.

Bolten i Cowpuncheren rammer med så stor kraft, at den efterlader dyret fuldstændigt bevidstløst, så dødt som overhovedet muligt inden for lovgivningens rammer.

Princippet i Cash Cowpuncher er, at der ikke skydes før pistolen opnår kontakt med dyrets hoved. Et let anslag fra kort afstand fører hætten med slagstiften ned på patronen i løbets kammer, og patronen affyres øjeblikkeligt. Bolten opnår derfor fuld gennemtrængning ved hver affyring.

Cash Cowpuncher er uden fjedre, aftrækker og låsemekanismer i konstruktionen. Der er ingen bevægelige dele med besværlig

vedligeholdelse. Pistolen skal blot holdes ren.

Dette er grunden til den overvældende succes i alle verdensdele.

Fjernelsen af det afskudte patronhylster sker halvautomatisk, når de to helvdele trækkes fra hinanden. Boltens tilbagetrækning sker direkte og øjeblikkeligt.

Cash Cowpuncher skyder uden rekyl og støjer ikke. Dens udformning gør den meget hurtig at arbejde med. Ved storslagtninger i USA skydes mellem 150 og 200 dyr pr. time. Ved disse antal er komplet bedøvelse et absolut krav. Der er ikke tid eller behov for rygmarvsstikning. For maksimal effekt anbefales Cash patroner kaliber .22 med en ladning på 3,0 Grain eller rød 4,0 Grain til store kreaturer.

Cash Cowpuncher kan leveres med langt håndtag til slagtning i dybe bokse.

Cash Cowpuncher - så enkel og effektiv som overhovedet mulig!